Viktig information kring leveranser och Covid-19

Just nu är det många arbetsplatser som håller stängt eller uppmanar medarbetare att arbeta hemifrån.
Om detta gäller dig och din arbetsplats vill vi informera om följande.
  • Kan du för tillfället inte ta emot leveranser på din arbetsplats/godsmottagning kan du alltid begära leveransuppehåll. Kontakta då oss på kundservice så pausar vi dina leveranser till det datum du önskar. Du som beställare kan då fortsätta att lägga order, men böckerna skickas först då ni har öppet igen.
  • Du kan också beställa böcker direkt till din hemadress eller postombud, även om du gör din beställning för arbetsgivarens räkning.Då loggar du in och beställer via ett företagskonto men anger under ”annan leveransadress” din egen hemadress.Böckerna levereras då till dörren eller ett ombud, beroende på fraktalternativ och paketets storlek.
  • Om du handlar via ett e-handelssystem, dvs företaget har betallösning via e-fakturering, kan du inte själv registrera "annan leveransadress" för hemleverans. Om så är fallet, vänligen ta kontakt med vår kundservice så kan de bistå dig med hjälp.
Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan kl 08.00 – 16.00
Telefon: 010-741 98 20
E-post: order@bokus.com
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.